Persoonlijk

Welkom op mijn site! Mijn naam is Aad Wolsink. Ik ben geboren op 31 oktober 1965 en woon in het prachtige Dordrecht. Sinds 1995 werk ik zelfstandig als coach, trainer, begeleider en behandelaar, waarvan sinds 2006 fulltime. Mijn kijk op het leven is, dat het leven leren is, middels de ervaringen en spiegels uit je omgeving. “Alles wat ons in anderen interesseert, kan ons iets over onszelf doen begrijpen” (Jung). Mits… we gaan begrijpen en omarmen, dat het niet in “de daden” van een ander, maar slechts in je eigen reactie is, dat je “je waarheid” vindt.

Ik ben nieuwsgierig naar het leven, naar groei en ontwikkelen. Daarbij gaat het niet alleen over leren, maar ook over afleren. Ik zoek de grenzen van mezelf op, zowel in de actie als in de stilte. Hiermee re-creëer ik een balans tussen “doen en laten”, tussen “binnen en buiten.” Dat evenwicht is voor mij voorwaardenscheppend om bewust te zijn van mijzelf, mijn verleden en mijn omgeving. Zodoende snuif ik het leven ten volle op en verrijkt dit mijn mens-zijn.

Particulieren kunnen in mijn praktijk terecht voor psychosomatische, energetische en fysieke klachten. Daarnaast vind ik het ook heel interessant om in het bedrijfsleven mijn expertise bij “the captains of industry” en personeel in te zetten. Daarbij is het mijn streven om zakelijkheid aan een groter bewustzijn te koppelen, aan het Hart, intuïtie en instinkt. Het “doen” aan het “Zijn”, aan meerdimensionaliteit. Hiervoor volg ik o.a. bij Nyenrode Business Universiteit losse externe trainingen aangaande het vak “Business Spiritualiteit”, en buig ik op mijn levenservaring.

Zakelijk

SQTC Group B.V., Den Haag

Kamer van Koophandel: 27318156

BTW nummer:  NL 8193.52.160 B01